TyöParkista duuniin (entinen DuuniTunneli)

Tervetuloa TyöParkista duuniin -tapahtumaan PARKKI Business Parkiin kuulemaan mahdollisuuksistasi työnhakijana. Suunnittelemme yhdessä parhaat vaihtoehdot sinulle. Tapahtuma on rento ja tarjolla on Hämeen alueen työpaikkoja ja piilotyöpaikkoja sekä tietoa Hämeenlinnan muista mahdollisuuksista. Parkista duuniin -tapahtuma on tarkoitettu yli 30-vuotiaille työnhakijoille.

HUOM! Tapahtuma oli ennen nimellä DuuniTunneli, ja se järjestettiin Pöölissä. Huomaa nyt muuttunut paikka ja nimi.

Missä ja milloin?

  • Paikka: PARKKI Business Park / Hämeenlinnan Ikkuna -tila / Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna. Helpoiten paikalle pääsee Kasarmikadun puoleisten liukuovien vierestä (Kasarmikatu 6), tila on Kasarmikadulta tullessa oikealla.
  • Aika: Joka toinen keskiviikko klo 10-11.30 (parittomat viikot)
  • Mitä: katso tarkempi ohjelma TyöParkin sivulta

TyöParkista duuniin on osa TyöParkin ohjelmaa. TyöParkki palvelee kaikkia yli 30-vuotiaita ilman ajanvarausta joka keskiviikko klo 10-18. TyöParkin aukioloaikana järjestetään erilaisia tapahtumia ja teemoja. Lisäksi tarjolla on työllisyysneuvontaa ja -palvelua ilman ajanvarausta.

Tilaisuudessa voit valita itselle mieluisimmat aiheet mihin tutustua, esimerkiksi työnvälitys, eri reitit työelämään, palvelut, koulutus ja yrittäjyys.

Tapahtumassa pääset esimerkiksi hakemaan työpaikkaa tai ohjautumaan huippupalveluihin. Jos työllistyminen ei ole sinulle ensisijainen vaihtoehto, voit keskustella kanssamme myös koulutusmahdollisuuksista, hyvinvointipalveluista sekä kuntouttavan työtoiminnan mahdollisuuksista.

Mukana tapahtumassa on työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajia, työhönvalmentajia, Linnan Kehitys sekä vierailevia työelämän edustajia ja palveluntuottajia.

EI ILMOITTAUTUMISTA, TERVETULOA!