Valmennuksellinen alaan tutustuminen -palvelu

Palvelun tavoitteena on tarjota mahdollisuus tutustua uuteen alaan, työtehtäviin sekä alan vaatimuksiin. Palvelu toteutetaan 1-3 kuukautta kestävänä työkokeiluna, josta syntyy jatkopolku eteenpäin. Tämä palvelu sisältää työkokeilun oheen ostetun valmennuksen, jolla varmistetaan tehokas yksilöllinen tuki ja ohjaus sekä ammatillisen osaamisen tarpeiden kartoitus sekä jatkopolkujen rakentaminen.

 

Valmennuksellinen alaan tutustuminen -palvelua tarjoavat

 

HUOM! Alla olevat palveluntuottajat toteuttavat palvelua vielä tammi-maaliskuun 2024. Huhtikuusta 2024 eteenpäin palveluntuottajien tiedot päivitetään.

 

 

Hämeenlinnan Seudun Työvalmennussäätiö Luotsi
Työkokeilua tarjolla mm. keittiöalan tehtävissä, pukuvuokraamolla, kierrätysmyymälässä ja löytötavaratoimistossa sekä kierrätyskeskuksessa.
Työpajoilla mahdollisuus myös toimia mm. autonkuljettajan, siivous- ja keittiöpalvelun, logistiikan & apuohjaajan tehtävissä.
Ota yhteyttä: Sonja Aarnio,  040 869 0104

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys ry
Työkokeilu nuorten työpajan monipuolisissa tehtävissä mm. piha- ja puutarhatyöt, kiinteistöpalvelutehtävät, cateringala, pyörähuoltotehtävät, pintakäsittelytyöt, kädentaidot ja kotityöpalvelutyöt. 4H:n nuorten työpajalta saat rytmiä arkeen ja taitoja taskuun. Jokaiselle työkokeilijalle on tarjolla ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä tehostettua työnhakuvalmennusta. Työpaja Tikki, sijaitsee Hätilässä ja työpaja Reki Tuuloksessa. Työaika ma – pe klo 9 – 14.
Tutustu 4H:n palveluun täällä!
Ota yhteyttä: 050 469 4863, yksilovalmentaja.hameenlinna@4h.fi

Hämeen Mokia Ry
Tarjolla on erilaisia työtehtäviä, joihin tutustutaan palvelun aikana Mokian eri työympäristöissä, pääosin Hauholla. Muun muassa varasto- ja logistiikka-ala, kiinteistö- ja rakennusala. Hämeenlinnasta on yhteiskuljetukset sovitusti arkipäivisin Hauholle.

Alle 30-vuotiaille Kino Wanhakop kantakaupungissa, harjoitellaan työelämätaitoja mediatyön avulla. Sibeliuksenkatu 11.

Tavoitteena löytää sinulle koulutus tai työpaikka, johon siirryt työkokeilusta.

Tutustu toimintaan: mokia.fi, Instagram: @kinowanhakop, @hameen.mokia.ry
Ota yhteyttä: mokia@mokia.fi, 045 321 2838

Hämeen Setlementti
Työtehtäviä mm. ohjauksen alan tehtävissä.
Ota yhteyttä: Kati Liikonen, 050 512 6087, kati.liikonen@hameensetlementti.fi

Kauppavalmennus Oy
Vaikka et tuntisi kaupan alaa lainkaan, tämän työkokeilun jälkeen olet valmis työllistymään. Työkokeilu suoritetaan oikeissa kaupoissa käytännön töitä harjoitellen, kouluttajanasi kaupan alan asiantuntija. Kokeilun aikana käydään läpi kaikki kaupan perustyöt niin, että pystyt tekemään niitä hyvällä tasolla. Jos sinulta löytyy halu oppia ja tehdä töitä, me vastaamme lopusta. Sopii myös suomen kieltä osaamattomille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Juha Ketola, 040 574 8769, juha.ketola@kauppavalmennus.com

Lasten liikunnan tuki ry
Etsitään yhdessä sinua kiinnostava ala
Tutustu Lasten liikunnan tuen palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Anu Saarinen, 0400 744 886

Samaria rf
Tutustu Samarian palveluun tällä videolla!
Ota yhteyttä: Anne Da Silva, 044 9016527