Työhön paluun tueksi -palvelu

Työhön paluun tueksi -palvelua tarjoavat

Palvelu toteutetaan 1-3 kuukautta kestävänä työkokeiluna, jonka jälkeen 8 kuukautta kestävässä työsuhteessa. Palvelun tavoitteena on tukea asiakkaan työllistymisvalmiuksien kehittymistä aidossa työympäristössä sekä kehittää työssä tarvittavia ammatillisia valmiuksia, ammatillista osaamista sekä vuorovaikutustaitoja.

Hämeenlinnan Seudun Työvalmennussäätiö Luotsi
Palkkatuettua työtä tarjolla mm. keittiöalan tehtävissä, pukuvuokraamolla, kierrätysmyymälässä ja löytötavaratoimistossa sekä kierrätyskeskuksessa.
Työpajoilla mahdollisuus myös toimia mm. autonkuljettajan, siivous- ja keittiöpalvelun, logistiikan & apuohjaajan tehtävissä.
Ota yhteyttä: Sonja Aarnio,  040 869 0104

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys ry
Työkokeilujakson (1–3kk) kautta työllistyminen palkkatuella (6–12kk) nuorten työpalvelutoiminnan monipuolisiin tehtäviin. Työtehtäviä mm. pihatyöntekijä (piha- ja puutarhatyöt asiakaskohteissa, sekä koneiden kunnossapito), pajatyöntekijä (luontopolku –merkkien valmistus- ja tuotantotyöt), kokki tai kokkiapulainen (työpajan lounasruokailun suunnittelu, valmistus- ja tarjolle laittotyöt), puhtaanapito- ja kiinteistöpalvelutyöntekijä (4H:n toimipisteiden siivous- ja järjestelytehtävät sekä piha-alueiden hoito), polkupyörämekaanikko (asiakaspyörien huolto- ja kunnossapito sekä nuorten ohjaus pyöräpajassa), kotityöpalveluavustaja (kotityöpalvelun avustavat tehtävät asiakaskohteissa). Oppisopimusmahdollisuus polkupyörämekaanikko, kodinhuoltajan pt 35–100 osp catering-alan 35–100 osp, kasvatus- ja ohjausalan pt ryhmä- ja työhönvalmennustehtävissä. Työhön paluun tueksi –palvelun aikana saat työnhakuvalmennusta, tavoitteena työllistyminen avoimille markkinoille.
Tutustu 4H:n palveluun täällä!
Ota yhteyttä: 050 469 4863, yksilovalmentaja.hameenlinna@4h.fi

Hämeen Mokia Ry
Tarjolla on erilaisia työtehtäviä, joihin tutustutaan palvelun aikana Mokian eri työympäristöissä, pääosin Hauholla. Muun muassa varasto- ja logistiikka-ala, kiinteistö- ja rakennusala. Hämeenlinnasta on yhteiskuljetukset sovitusti arkipäivisin Hauholle.

Alle 30-vuotiaille Kino Wanhakop kantakaupungissa, harjoitellaan työelämätaitoja mediatyön avulla. Sibeliuksenkatu 11.

Tavoitteena löytää sinulle koulutus tai työpaikka, johon siirryt työkokeilusta.

Tutustu toimintaan: mokia.fi, Instagram: @kinowanhakop, @hameen.mokia.ry
Ota yhteyttä: mokia@mokia.fi, 045 321 2838

Hämeen Setlementti
Työtehtäviä mm. ohjauksen alan tehtävissä.
Ota yhteyttä: Kati Liikonen, 050 512 6087, kati.liikonen@hameensetlementti.fi

Samaria rf
Tutustu Samarian palveluun tällä videolla!
Ota yhteyttä: Anne Da Silva, 044 9016527

Suomen Punainen Risti Soppi
Tarjolla erilaisia myymälän tehtäviä hyllyttämisestä kassatehtäviin ja saapuvan tavaran käsittelyyn. Ympärillä laaja verkosto yrityksiä, johon jatkopolkujen rakentaminen tavoitteena.
Ota yhteyttä: Satu Mustajärvi, satu.mustajarvi@redcross.fi

SunUra Oy
Yksilöllistä tukea, valmiuksia työelämään. Palveluun hakeudutaan alkuhaastattelun kautta.
Työkokeilu toteutetaan SunUran pakkaamolla tai kaupan alan asiakasyrityksissä Hämeenlinnan alueella.
Tutustu SunUran palveluihin täältä! ja katsele heidän videoesittelynsä!
Ota yhteyttä: 040 801 0831, info@sunura.fi