Työnhaun startti nuorille

Tervetuloa Työnhaun startti -tapahtumaan Ohjaamoon! Kartoitamme ja suunnittelemme yhdessä parhaat vaihtoehdot juuri sinulle.

Oletko vasta ilmoittautunut työnhakijaksi? Saat omavalmentajaltasi kutsun Työnhaun Starttiin Ohjaamolle kuulemaan mahdollisuuksistasi työnhakijana. Aiheina esimerkiksi työnvälitys, yrittäjyys, koulutus, eri reitit työelämään, hyvinvointi ja jaksaminen sekä Ohjaamon palvelut. Tilaisuus on tarkoitettu alle 30 – vuotiaille uusille työnhakijoille.

Paikka: Ohjaamo, Turuntie 4 (Sisäänkäynti pääovelta)
Aika: Joka toinen torstai klo: 9.00

Työnhaun startti on tarkoitettu alle 30-vuotiaille uusille työnhakijoille.
Tapahtumaan osallistumiseen saat kutsun omavalmentajaltasi alkuhaastattelun yhteydessä.

Tapahtuma on rento ja tarjolla on Hämeen alueen työpaikkoja ja piilotyöpaikkoja sekä tietoa Hämeenlinnan muista mahdollisuuksista. Jos työllistyminen ei ole sinulle ensisijainen vaihtoehto, voit keskustella kanssamme koulutuksista, hyvinvointipalveluista sekä työkokeilun ja kuntouttavan työtoiminnan mahdollisuuksista.

Mukana tapahtumassa on Kuntakokeilun omavalmentajia, uraohjaaja Tavastialta, terveydenhoitaja, etsivä nuorisotyö, Ohjaamon työntekijä ja psyykkari, Linnan Kehitys sekä vierailevia työelämän edustajia.

Osallistumalla kuittaat yhden työnhakuvelvoitteen.

Mikäli et pääse paikalle sovittuun aikaan, otathan yhteyden Omavalmentajaan uuden ajan sopimiseksi. (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 2 luku13§ 30.12.2021/1379)