Työnhaun tehotreeni

Työnhaun tehotreenissä haetaan töitä. Tavoitteena palvelussa on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Palvelun aikana hahmotetaan työtehtävät joita olet hakemassa ja treenataan erilaisia työhaastattelutilanteita, mutta pääasia on tehdä sitä varsinaista työnhakua yhdessä palveluntuottajan kanssa. Mikäli et löydä tämän palvelun aikana työpaikkaa, saat vähintään uutta oppia työnhakemisesta ja energiaa itsenäiseen työnhakuun.

Työnhaun tehotreenin kesto on 6-8 tuntia.
Tässä palvelussa ei päivitetä työnhakuasiakirjoja eli osallistuthan esim. CV-klinikkaan ennen palvelun alkua päivittääksesi CV:si ja työhakemuksesi.

Työnhaun tehotreeni -palvelua tarjoavat:

Ehabix
Etsitkö työtä ja uusia mahdollisuuksia? Ehabix tarjoaa laadukasta ja luotettavaa palvelua, kun ensimmäinen askel työelämään askarruttaa. Tarjoamme juuri sinulle tukea konkreettisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja työllistymisesi edistämiseksi. Saat myös ohjausta työpaikkojen hakemiseen ja työnantajien kontaktoimiseen. Palvelun kohderyhmänä ovat Hämeenlinnan seudun kuntien työllisyyspalveluiden asiakkaat, joiden tavoitteena on työllistyminen avoimiin työtehtäviin. Perehdytämme asiakkaamme myös suomalaiseen työkulttuuriin.

Kartoitamme työllistymistilanteesi, jonka tarkoituksena on tukea vahvuuksiasi ja vahvistaa osaamistasi, jotta löydät juuri sinulle sopivan työpolun. Palvelun kesto yht. 8h tyypillisesti n. neljän viikon aikana. Räätälöidään juuri sinulle valmennussuunnitelma työnhaun tukemiseksi suomeksi, englanniksi ja arabiaksi. Valmennustapaamiset pidämme Hämeenlinnassa tai etänä.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten! Ehab Abouessa / 044 971 4455 / ehabix.suomi@gmail.com

Huomi
Nyt etsitään kuukaudessa töitä! Tutustu valmennukseen täällä! Kannustan sekä tsemppaan, tuen ja autan. Osaat varmasti, etsitään yhdessä miten hyödynnät taitojasi!
Ota yhteyttä: Päivi-Ilona Yli-Koski, paivi.ilona@huomi.fi

ICAN-Valmennus
Muodostetaan kahden ihmisen tiivis joukkue ja kääritään hihat kolmeksi viikoksi. Meillä on noin kahdeksan tuntia aikaa tsempata kimpassa sen ykkössijan eteen. Minä pystyn, sinä pystyt, me pystymme – Yhdessä.

Tutustu ICAN-Valmennuksen palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Petri Leinonen, 0400 888 878, petri@ican-valmennus.fi

Myynninsydän Oy
Tarvitsetko vauhtia työnhakuun?
Minulla on isot verkostot yritysmaailmassa ja vahva myynnin ammattitaito.
Etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva työpaikka ja myydään upea persoonasi työnantajille – onnistutaan yhdessä ❤️
Lupaan hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä!

Ihmiset edellä tulosta – suurella sydämellä❤️

Kun haluat töihin, niin ota yhteyttä: Satu Latvio, 044 982 0721, satu.latvio@myynninsydan.fi.

SunUra Oy
Tervetuloa neljän viikon työnhaun tehotreeniin!
Tässä palvelussa keskitytään työnhakuun konkreettisesti ja tehokkaasti – yhdessä.
Lue lisää tästä ja muista palveluistamme täältä.

Ota yhteyttä: Laura Huovinen, 040 801 0831, info@sunura.fi

Suomen Mentaalivalmennus Oy
Työnhaun tehotreeni on konkreettisesti työnhakuun tähtäävä valmennus. Koska olemme itsekin työllistäneet ihmisiä, tiedämme mitä työnantaja työnhakijalta odottaa. Autamme sinua löytämään oikeat työnhakumenetelmät, tarkistamme, että työnhaun tavat ja asiakirjat ovat kunnossa, valmistetaan sinut työhaastatteluun ja pyritään löytämään sinulle työpaikka. Mahdollisuus sekä etä- että lähivalmennukseen.

Tutustu Suomen Mentaalivalmennuksen palveluun täällä! ja katso videoesittely täällä!
Ota yhteyttä: Jouko Mikkola, 0400 449 979, jouko@mentaali.fi

Virtual Manager Oy 

Aina ei tarvita sanoja, kuva avaa monta ajatusta. Taiteen avulla voi löytää uuden tavan ilmaista ajatuksia ja etsiä uusia polkuja omaan hyvinvointiin. Näissä työpajoissa saa olla rauhassa omien ajatustensa kanssa ja rakentaa niitä kuviksi paperille.
Ota yhteyttä: Tiina Sjögren tiina.sjogren@elisanet.fi,  0505334338