Yrittäjän asenne

Mikäli mietit yrittäjäksi ryhtymistä, mutta et ole ihan varma onko sinusta siihen, on tämä juuri sinulle sopiva palvelu. Palveluntuottajan kanssa voitte keskittyä yhdessä siihen, mitä yrittäjyys vaatii ja millaisella asenteella niistä vaatimuksista selvitään. Tässä palvelussa ei kirjoiteta liiketoimintasuunnitelmaa, vaan buustataan motivaatiosi yrittäjyyteen huippuunsa. Sinusta kyllä on siihen!

Palvelun kesto on 8 h.

Yrittäjän asenne -palvelua tarjoavat:

Hyria

Unelmoitko omasta kahvilasta, verkkokaupasta tai konsultointipalvelusta? Riippumatta siitä, mikä visiosi on, valmennuksemme auttaa sinua rakentamaan perustan kannattavan yrityksen luomiseksi. Yrittäjyyden matka voi alkaa nyt, ja me olemme täällä varmistamassa, että se on menestyksekäs ja palkitseva.

Ota ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä!

Tutustu palveluun täällä.

Ota yhteyttä: Mika Lamberg, 040 635 1960, mika.lamberg@hyria.fi / Pia Eskelinen, 044 901 5979, pia.eskelinen@hyria.fi

Mielen liekki / Elina Lilja

Visio, askeleet, rohkeus. Siinä kaikki mitä tarvitaan.

Ota rohkeusloikka kohti toiminimi- tai kevytyrittäjyyttä ja hyppää mukaan valmennukseen!

Oma yrittäjän arkeni on arvolähtöistä ja leppoisaa kahden pienyrittäjän taloudessa. Saan tehdä sitä mitä rakastan ja täyttää työkalenterini omat voimavarani huomioiden. Haluan tehdä työni hyvin – niin että voin saapua aitona, läsnäolevana ja myötätuntoisena jokaiseen asiakaskohtaamiseen. Erityisesti yrittäjyyden alkuaikoina erilaisten asiantuntijoiden tuki oli itselleni tärkeää, jotta rohkaistuin ja heräsin huomaamaan vahvuuteni ja mahdollisuuteni. Nyt on minun vuoroni auttaa sinua!

Ota yhteyttä: Elina Lilja 040-503 3154 tai mielenliekki@gmail.com

Tutustu palveluun täällä: https://www.mielenliekki.fi/yrittajanasenne

SunUra Oy

Suunnitteletko yrittäjäksi ryhtymistä? Tuntuuko kuitenkin siltä, että kaipaisit sitä ennen lisää tietoa, kannustusta ja ohjausta kohti tavoitettasi? Yrittäjyyden aloittaminen on iso muutos, ja byrokratian lisäksi mielessä on usein kysymys: onko minusta yrittäjäksi? Valmennuksessa etsitään vastauksia tähän ja moneen muuhun kysymykseen, joita yrittäjyyden harkitseminen nostaa pintaan.

Lue lisää tästä ja muista palveluistamme täältä.
Ota yhteyttä: Laura Huovinen, 040 801 0831, info@sunura.fi

Suomen Mentaalivalmennus Oy

Yrittäjän asenne –valmennus on meille yrittäjinä erittäin läheinen. Osaamme realistisesti kertoa sinulle mitä yrittäjyys käytännössä tarkoittaa. Valmennuksessa selvitetään yhdessä sopisiko yrittäjyys myös sinulle, olipa sinulla jo olemassa oleva yritysidea tai vasta pohdit mikä se idea voisikaan olla. Ohjaamme ja kannustamme sinua yrittäjyyden alkuun, mikäli se tuntuu sinulle sopivalta polulta. Mahdollisuus sekä etä- että lähivalmennukseen.

Tutustu Suomen Mentaalivalmennuksen palveluun täällä! ja katso videoesittely täällä!
Ota yhteyttä: Jouko Mikkola, 0400 449 979, jouko@mentaali.fi

Virtual Manager Oy

Yrittäjämainen asenne ratkaisee! Autamme sinua luomaan oman yrittäjäpolkusi. Olipa se sitten esimerkiksi kevytyrittäjyyttä, työllistymistä työosuuskunnan kautta tai toiminimiyrittäjyyttä. Sparrailemme sinua tuotteistamaan ideasi myyviksi kokonaisuuksiksi talouslaskelmat huomioiden. Palvelumme on joustava ja auttaa juuri siinä mihin sinulla on tarvetta.

Asiakkaamme sanovat sen näin: ”Ihanaa kun oma yritysideani sai konkreettisia, selkeitä ohjeita. Asiat selvenivät ja sain vastauksia juuri tarvitsemiini asioihin”.  ”Valmennuksessa sai puhua omista asioista omalla tavalla. Itselle hankalat asiat sai ajatella ääneen ilman, että ne olisi pakotettu tiettyyn muotoon. Tämä toi selvennystä itselle aikaisemmin haasteena olleisiin asioihin”

Tutustu palveluun täällä!

Ota yhteyttä: Tiina Sjögren, 050 533 4338, tiina@hrcomcom.com

 

Palvelua tuottavat myös (palvelutarjotin päivittyy tulevaisuudessa näiden tahojen yhteystiedoilla)

Ehabix

Huomi

Myynninsydän Oy