Yrittäjän asenne

Yrittäjän asenne -palvelua tarjoavat

Mikäli mietit yrittäjäksi ryhtymistä, mutta et ole ihan varma onko sinusta siihen, on tämä juuri sinulle sopiva palvelu. Palveluntuottajan kanssa voitte keskittyä yhdessä siihen, mitä yrittäjyys vaatii ja millaisella asenteella niistä vaatimuksista selvitään. Tässä palvelussa ei kirjoiteta liiketoimintasuunnitelmaa, vaan buustataan motivaatiosi yrittäjyyteen huippuunsa. Sinusta kyllä on siihen!

Palvelun kesto on 8 h.

Arffman Finland Oy

Mietityttääkö mitä yrittäjänä toimiminen vaatii, tai miten pystyn näihin vaatimuksiin vastaamaan? Kaipaatko ehkä oman yritystoiminta idean selkiyttämistä?
Yrittäjän asenne -palvelussa saat henkilökohtaiselta valmentajalta tukea yrittäjyys pohdintaasi, omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamiseen sekä pääset pohtimaan seuraavia askeleita miten tästä etenisin esim. liiketoimintasuunnitelman laadintaan. Tutustu palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Hanna Tuominen, 044 766 1314, hanna.tuominen@edu.arffman.fi

ICAN-Valmennus

Tutustu ICAN-Valmennukseen palveluun täällä!

Ota yhteyttä: Petri Leinonen, 0400 888 878, petri@ican-valmennus.fi

KOKOLELE

Sparraan yrityksen perustamiseen tai sen kehittämiseen liittyvissä asioissa etänä Zoomin avulla. Autan sinua hahmottamaan omat vahvuutesi ja jalostamaan ideoita liiketoiminnaksi.
Tutustu Kokolelen palveluun täällä! ja katsele Kokolelen videoesittely täällä!

Ota yhteyttä: Leena Lemola, +358 440 650 062, leena.lemola@kokolele.fi
HUOM! Ole aina ensin yhteydessä valmentajaan suoraan, Leena pystyy valmentamaan keväällä 2023 sopimuksen mukaan.

Silmuja Oy / Outi Kainunkangas

”Aina ei ole helppoa tietää mitä elämässä haluaa, mihin suuntaan lähteä, miten selvitä seuraavasta päivästä. Minäkään en aina tiedä, mutta vastausten etsimisessä olen haka. Intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään jokaisen oma polku, konkreettinen seuraava askel kohti muutosta.”

Ota yhteyttä: Outi Kainunkangas 044 5657872, outi.kainunkangas@silmuja.fi

Tutustu palveluun nettisivuilla.

Virtual Manager Oy

Yrittäjämainen asenne ratkaisee! Autamme sinua luomaan oman yrittäjäpolkusi. Olipa se sitten esimerkiksi kevytyrittäjyyttä, työllistymistä työosuuskunnan kautta tai toiminimiyrittäjyyttä. Sparrailemme sinua tuotteistamaan ideasi myyviksi kokonaisuuksiksi talouslaskelmat huomioiden. Palvelumme on joustava ja auttaa juuri siinä mihin sinulla on tarvetta. Asiakkaamme sanovat sen näin: ”Ihanaa kun oma yritysideani sai konkreettisia, selkeitä ohjeita. Asiat selvenivät ja sain vastauksia juuri tarvitsemiini asioihin”.  ”Valmennuksessa sai puhua omista asioista omalla tavalla. Itselle hankalat asiat sai ajatella ääneen ilman, että ne olisi pakotettu tiettyyn muotoon. Tämä toi selvennystä itselle aikaisemmin haasteena olleisiin asioihin”
Tutustu  palveluun täällä!

Ota yhteyttä: Tiina Sjögren, 050 533 4338, tiina@hrcomcom.com