Yrittäjän asenne

Yrittäjän asenne -palvelua tarjoavat

Silmuja Oy
Ota yhteyttä: Outi Kainunkangas, 044 565 7872, outi.kainunkangas@fysioilona.fi

HR Commercial Community Oy
Yrittäjämainen asenne ratkaisee! Autamme sinua luomaan oman yrittäjäpolkusi. Olipa se sitten esimerkiksi kevytyrittäjyyttä, työllistymistä työosuuskunnan kautta tai toiminimiyrittäjyyttä. Sparrailemme sinua tuotteistamaan ideasi myyviksi kokonaisuuksiksi talouslaskelmat huomioiden. Palvelumme on joustava ja auttaa juuri siinä mihin sinulla on tarvetta. Asiakkaamme sanovat sen näin: ”Ihanaa kun oma yritysideani sai konkreettisia, selkeitä ohjeita. Asiat selvenivät ja sain vastauksia juuri tarvitsemiini asioihin”.  ”Valmennuksessa sai puhua omista asioista omalla tavalla. Itselle hankalat asiat sai ajatella ääneen ilman, että ne olisi pakotettu tiettyyn muotoon. Tämä toi selvennystä itselle aikaisemmin haasteena olleisiin asioihin”
Tutustu HRComComin palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Tiina Sjögren, 050 533 4338, tiina@hrcomcom.com

ICAN-Valmennus
Tutustu ICAN-Valmennukseen palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Petri Leinonen, 0400 888 878, petri@ican-valmennus.fi

KOKOLELE
Sparraan yrityksen perustamiseen tai sen kehittämiseen liittyvissä asioissa etänä Zoomin avulla. Autan sinua hahmottamaan omat vahvuutesi ja jalostamaan ideoita liiketoiminnaksi.
Tutustu Kokolelen palveluun täällä! ja katsele Kokolelen videoesittely täällä!
Ota yhteyttä: Leena Lemola, +358 440 650 062, leena.lemola@kokolele.fi HUOM! Ole aina ensin yhteydessä valmentajaan suoraan, Leena pystyy valmentamaan syksyllä 2022 rajallisesti.

Maikki Media Oy
Yrittäjämäinen asenne ei tarkoita aina yrityksen perustamista vaan oman osaamisen tunnistamista, paketoimista ja paketin myymistä työnantajalle! Valmennuksessa voidaan myös miettiä miten saisit osaamisesi myytyä yrittäjänä. Mikäli sinulla on jo valmis yritysidea, niin valmennuksessa keskitytään suunnittelemaan ideallesi mahdollisimman vauhdikas lähtö! Valmentajana toimii 15 vuotta yrittäjänä toiminut Tuuli-Elina Andersén, joka on vuosien varrella sparrannut satoja yrittäjäksi lähteviä.
Ota yhteyttä: Tuuli-Elina Andersén, 040 757 1711, tuuli-elina@maikki.fi

Suomen Mentaalivalmennus Oy
Voimavarat, suunta, näkemys ja työelämän työkalut. Valmennus toteutetaan yksilövalmennuksena ja tarpeen mukaan myös ryhmässä.
Tutustu Suomen Mentaalivalmennuksen palveluesitteeseen täällä! ja katsele heidän videoesittelynsä täällä!
Ota yhteyttä: Jouko Mikkola, 0400 449 979, jouko@mentaali.fi