Heinäkuussa torilla lauletaan Vexi Salmen helmiä

Hämeenlinnan torilla yhteislauletaan jo toisen kerran Vexi Salmen rakastetuimpia tekstejä ja harvemmin kuultuja helmiä. 19.7.2023 klo 18.00 järjestettävässä tilaisuudessa laulattajina ovat Veeti Kallio, Samae Koskinen ja Petra Gargano. Musiikin johdosta vastaa tuttuun tapaan Jussi Mikkola.

Yhteislaulutilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2022. Tilaisuus oli kunnianosoitus hämeenlinnalaissyntyiselle sanoittajamestari Vexi Salmelle. Kyseessä oli ennen kaikkea musiikin ehdolla toteutettu kansanjuhla.

Viime kesän tapahtumalle jatkoa

Freemanin, Hovimuusikko Ilkan ja Elina Arlinin laulattamasta tapahtumasta tulikin niin suosittu ja onnistunut, että yleisö toivoi sille heti jatkoa. Ja sehän ei ole ongelma, sillä Vexin tuotannossa riittää kyllä laulettavaa. Esilaulajiksikin löytyy halukkaita, sillä niin monella suomalaisartistilla on henkilökohtainen suhde Vexin teksteihin ja monella myös itse kirjoittajaan.

Painetun lauluvihkon sijasta torille tulee tänä vuonna suuri näyttö, jolta yleisö voi sujuvasti seurata laulujen sanoja.

Vexi Salmen lauluhetki torilla 2022
Vuonna 2022 lauluhetkessä laulettiin mm. Maailma on kaunis -kappale.

Lisätiedot

kulttuuripäällikkö Janne Nieminen
p. 0400 923 961
janne.nieminen@hameenlinna.fi