Linnan Kehityksen yrityspalvelut arvioitiin toiseksi parhaiksi Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissa

Hämeenlinna menestyi hyvin Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissa. Hämeenlinnan sijoittui kokonaisrankingissa suurten, yli 50 000 asukkaan sarjassa viidenneksi 21 kunnan joukossa keskiarvolla 3,04. Seinäjoki oli jälleen suurten kuntien ykkönen keskiarvolla 3,75.

Kuntien yrityspalveluita arvioitaessa Linnan Kehityksen palvelut arvioitiin suurten kuntien joukossa toiseksi parhaiksi keskiarvolla 3,35. Seinäjoen yrityspalvelut arvioitiin parhaiksi keskiarvolla 3,63 ja 21 suuren kunnan yrityspalveluiden keskiarvo oli 2,82. Vuonna 2022 toteutetussa Kuntabarometrissa Linnan Kehityksen yrityspalveluiden keskiarvo oli 3,23 ja sijoitus kolmas. Vuoden 2020 barometrissa lukemat olivat 2,82/11.

Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Riku Heino iloitsi Hämeenlinnan hyvästä tuloksesta Kuntabarometri-kyselyssä, mutta erityisen onnellinen Heino oli Linnan Kehityksen saamista arvioinneista.

– Olemme kiitollisia tästä tuloksesta. Linnan Kehityksessä olemme pyrkineet tiivistämään entisestään yhteistyötä yrittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. PARKKI Business Parkissa järjestämämme tilaisuudet ovat olleet jatkuvasti suosittuja niin yrittäjien kuin muidenkin toimijoiden keskuudessa. Linnan Business Turnajaisia kohtaan kiinnostus on kasvanut vuosi vuodelta ja tänäkin vuonna Turnajaisissa on ollut hyvä pöhinä päällä.

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö.

Lue koko tiedote Linnan Kehityksen verkkosivuilta.