Tervaniemen uimarannalle haetaan avantosaunatoimijaa

Hämeenlinnan kaupunki hakee saunatoimijaa Tervaniemen yleiselle uimarannalle katsotulle rakennuspaikalle. Haun tavoitteena on löytää toimija, joka rakentaa ja ylläpitää virkistyskäyttöä palvelevaa saunarakennusta talviuintimahdollisuudella.

Hakemus tehdään sähköisesti e-lomakkeella ja hakuaika on 14.5.-31.7.2024.

Tarjolla on vuokrattava rakennuspaikka Tervaniemen virkistysalueelta

Vuokralle tarjottava rakennuspaikka on Tervaniemen yleisellä uimarannalla, joka on vilkkaassa virkistyskäytössä vuoden ympäri. Uimarannalla on kaupungin ylläpitämä talviuintipaikka laiturilla, pukusuoja, WC, leikkipaikka, rantalentopallokentät ja nuotiokota. Haussa on tarkoitus löytää suunnittelualueelle kilpailun tavoitteiden mukainen, toteutuskelpoinen ja asukkaita palveleva saunakonsepti, joka täydentää alueen virkistysmahdollisuuksia.

Haun jälkeen arviointiryhmä pisteyttää ehdotukset. Pisteytyksessä huomioidaan toimintamalli, palvelut ja aukioloajat, kaupunkikuvalliset arvot sekä suunnitellut huolto- ja tukitoimet.

Kaupunki luovuttaa suunnittelualueen 10 + 5 vuoden maanvuokrasopimuksella valitulle toimijalle. Suunnittelualuetta ei myydä. Hakuun ei sovelleta lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista.

Kaikille avoimen haun tarkoitus on mahdollistaa parhaan ja soveltuvimman vuokralaistahon löytyminen tasapuolisesti. Avantosauna on toivottu lisä Hämeenlinnan palvelutarjontaan ja on kaikkien etu, että yleiselle uimarannalle sijoittuvan rakennuspaikan vuokraaminen on julkisessa haussa.

Hakuohjelman, lisätietoja ja linkin hakulomakkeelle löydät sivulta Tervaniemen avantosaunan toimijahaku.