Vapaaehtoiskeskus Pysäkin Ulkoilupäiväprojekti tarjoaa mahdollisuuden osallisuuteen

Vapaaehtoiskeskus Pysäkki käynnistää ulkoilupäiväprojektin ja kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan osallistumaan. Ajan kuluessa tapa osallistua kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan on muuttunut. Sitoutuminen pitkäjänteiseen toimintaan ei enää ole itsestään selvää vaan kaivataan enemmän kertaluonteisiatehtäviä. Osallisuus ja yhteisöllisyys on ihmisten huulilla niiden noustessa merkittäviksi hyvinvoinnin tekijöiksi.

Ensimmäinen suunnittelutapaaminen tiistaina 7.2.2023 klo 13 Hämeenlinnan Kumppanuustalolla (Kirjastokatu 1, 1 kerros, huone 101). Tapaamisessa tutustutaan toisiimme ja pohditaan ulkoilupäivän järjestämiseen liittyviä kysymyksiä.

”Ulkoilupäiväprojektiin osallistumalla saa helposti ensimmäisen kosketuksen vapaaehtoistoimintaan. Haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua juuri sellaisilla taidoilla kuin kullakin on, riippumatta siitä onko aiempaa kokemusta tällaisesta.”, kertoo Vapaaehtoiskeskus Pysäkin toiminnanohjaaja Jenni Orjasniemi. ”Kannustamme kuntalaisia mukaan kansalaistoimintaan. Yhdessä tekeminen on antoisaa ja saamme enemmän aikaiseksi.”, jatkaa Orjasniemi.

Kaikille avoin ulkoilupäivä tullaan järjestämään lauantaina 6.5., mutta se, missä, monelta, kenelle ja miten, riippuu ihan osallistujista! Kevään aikana järjestetään useampi tapaaminen, joissa projektia ja suunnittelua edistetään. Mukaan suunnittelemaan voit siis liittyä myöhemminkin tai vaikka vain ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua itse tapahtuman järjestämiseen.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jenni Orjasniemi, toiminnanohjaaja, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki
puh. 050 463 6006
jenni.orjasniemi@hameenlinna.fi

Lisätietoja Pysäkin toiminnasta www.hameenlinna.fi/pysakki