Festareille vai pitkospuille, hameenlinnassa voit valita molemmat lomat samassa

Festarit ja pitkospuut samassa lomassa?

Yli 20 isoa kesätapahtumaa ja monia liikuttavia luontokohteita vain pienen matkan päässä keskustasta. Pitkospuille pääset parhaimmillaan viidessä minuutissa rautatieasemalta!

Hämeenlinnassa saat lomalla monta lomaa saman loman aikana. Mene vaikka kesäteatteriin tai luontoon upeaan Aulangon kansallismaisemaan

Kesäteatteri ja kansallismaisema samassa lomassa?

Koe kesäteatterin taikaa neljän teatterin voimin ja lumoudu luonnon omasta näytöksestä Sibeliustakin inspiroineen kansallismaiseman äärellä – keskustasta matkaat Aulangolle vain vartissa!

maaseutu vai kaupunkitunnelmaa samassa lomassa Hameenlinnassa voi saman loman aikana valita idyllisen maalaistunnelman sekä rennon kaupunkitunnelman

Maaseutumuistoja ja kaupunkitunnelmaa samassa lomassa?

Päiväretkeile juurevalle maaseutumatkalle Hämeenlinnan pitäjiin ja palaa illaksi takaisin eläväisen kulttuurikaupungin tunnelmaan ja huippuravintoloiden pöytiin!

Keskiaikainen linna ja kirppiskierros samassa lomassa?

Kurkista keskiaikaiseen tunnelmaan Hämeen linnassa. Saman päivän aikana ehdit myös aikamatkustaa aarteidenmetsästykseen Suomen kirpputoripääkaupungin kohteisiin!

Hämeenlinnassa onnistuu saman loman aikana päiväristeily sekä pyhiinvaellus Hämeenlinnassa onnistuu saman loman aikana päiväristeily sekä pyhiinvaellus

Päiväristeily ja pyhiinvaellus samassa lomassa?

Hämeenlinnan keskustan läpi liplatteleva Vanajavesi tarjoaa huimat mahdollisuudet monipuoliseen vesillä viihtymiseen ja kaupunkiin pääset helposti vierailemaan myös veneellä. Kotimaiset pyhiinvaellusreitit ovat tämän kesän trendikkäin matkailukohde ja kauneimmat keskiaikaiset kivikirkot löytyvät tietenkin Hämeenlinnan seudulta!

Hippalot vai mellakkafestivaalit? Hämeenlinnassa voit valita kesän aikana yli 20 isosta tapahtumasta mieleisesi tai osallistua vaikka kaikkiin Hippalot vai mellakkafestivaalit? Hämeenlinnassa voit valita kesän aikana yli 20 isosta tapahtumasta mieleisesi tai osallistua vaikka kaikkiin

Hippalointia vai Mellakointia?

Hämeenlinna on aktiivinen tapahtumakaupunki, jonka kadut täyttyvät tulevana kesänä kymmenistä tuhansista vierailijoista! Kesän ohjelmassa Ämyrock, Wanaja, Mellakka, Keskiaikafestivaali ja monta muuta isompaa tai pienempää festivaalia sekä tapahtumaa!

Viekö lomasi sinut tänä kesänä viheriöille vai vintille? Viekö lomasi sinut tänä kesänä viheriöille vai vintille?

Samassa lomassa Viheriöt ja tunnelmalliset ravintolat?

Hämeenlinna tunnetaan neljän tasokkaan golfkenttänsä puolesta Suomen Tiilaaksona ja viime vuosina myös yhtenä Suomen nousevista ruokamatkailukaupungeista!

Miksi tyytyä vain yhteen lomaan, jos voit saada useamman loman samassa paketissa? Hämeenlinnan monipuolinen tarjonta mahdollistaa sen, että voit viettää monta erilaista lomaa – saman loman aikana.

Hämeenlinna sijaitsee vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta, joten meillä ehdit viettämään myös useamman loman saman kesän aikana!

Tutustu Hämeenlinnan tarjontaan ja suunnittele oma lomasi!

Kirpputoreille vai keskiaikaiseen linnaan?

Kurkista keskiaikaiseen tunnelmaan Hämeen linnassa. Saman päivän aikana ehdit myös aikamatkustaa aarteidenmetsästykseen Suomen kirpputoripääkaupungin kohteisiin!

Tutustu keskiaikaiseen Hämeen linnaan  Katso Hämeenlinnan kiinnostavimmat kirpputorit 

Viheriölle vai vintille?

Hämeenlinna tunnetaan neljän tasokkaan golfkenttänsä puolesta Suomen Tiilaaksona ja viime vuosina myös yhtenä Suomen nousevista ruokamatkailukaupungeista!

Tutustu Hämeenlinnan Tiilaaksoon – neljä golfkenttää 15 minuutin säteellä  Tutustu Hämeenlinnan ravintolatarjontaan 

Kesän kiinnostavimmat taidekohteet ja museot löytyvät Hämeenlinnasta!

Taidetärpit kesään

Oletko käynyt taidenäyttelyssä saunassa? Kesän kutkuttavin taidekierros tarjoillaan Hämeenlinnassa!

Taideretkelle Hämeenlinnaan 

Museoiden Hämeenlinna

Hämeenlinna on museoiden kaupunki, jossa voit kokea elämyksiä historian, taiteen ja designin parissa. Museokierroksen kruunaa tietenkin keskiaikainen Hämeen linna!

Museokierrokselle Hämeenlinnaan 

Hämeenlinnan keskustan läpi liplatteleva Vanajavesi tarjoaa huimat mahdollisuudet monipuoliseen vesillä viihtymiseen ja kaupunkiin pääset helposti vierailemaan myös veneellä. Kotimaiset pyhiinvaellusreitit ovat tämän kesän trendikkäin matkailukohde ja kauneimmat keskiaikaiset kivikirkot löytyvät tietenkin Hämeenlinnan seudulta!

Virkisty vesillä

Hämeenlinnan keskustan läpi liplatteleva Vanajavesi tarjoaa huimat mahdollisuudet monipuoliseen vesillä viihtymiseen ja kaupunkiin pääset helposti vierailemaan myös veneellä

Virkisty vesillä Hämeenlinnassa 

Kivikirkkoihin ja pyhiinvaellukselle

Keskiaikaiset kivikirkot ja kotimaiset pyhiinvaellusreitit ovat tämän kesän trendikkäin matkailukohde. Tiesitkö, että maailmankuulu pyhiinvaellusreitti Santiago de Compostela yltää aina Hämeenlinnan Renkoon saakka?

Hämeenlinnan kivikirkot ja pyhiinvaellusreitit 

Loma lapsiperheelle

Hämeenlinnassa riittää tekemistä lapsiperheelle kesän jokaiselle päivälle - säästä riippumatta!

Lomatekemistä lapsiperheille 

Lasia ja naivismia Iittalassa

Mitä olisi kesä ilman Iittalan Naivistien hyväntuulista kesänäyttelyä! Piipahda samalla Iittalan lasimuseossa sekä lasitehtaalla, jossa on puhallettu suomalaisen lasimuotoilun klassikoita jo yli 140 vuotta!

Ihastu Iittalaan 

Liikuttavat luontokohteet

Hämeenlinnasta löydät uniikkeja, liikuttavia luontokohteita jopa ihan keskustasta tai pienen matkan päässä kantakaupungista. Pitkospuille pääset parhaimmillaan viidessä minuutissa rautatieasemalta!

Liikuttavat luontokohteet 

Kirpparikierrokselle

Tiesitkö, että Hämeenlinna on Suomen kirpputoripääkaupunki?

Kirpputorikierrokselle Hämeenlinnaan 

Piipahda pitäjiin

Hämeenlinnan uniikit pitäjät ovat erinomaisia päivä- tai viikonloppuretkikohteita lähimatkailun ystäville – valitse suosikkisi tai poikkea vaikka jokaisessa!

Päiväretkelle pitäjiin 

Mitä jos jäisit yöksi?

Unikeko tai aamuvirkku, Hämeenlinnasta löydät majoitusvaihtoehtoja kartanohotellista vanhan ajan tunnelmaa henkivään majataloon tai modernista keskustahotellista ainutlaatuiseen kylpylähotelliin.

Tutustu Hämeenlinnan majoitusvaihtoehtoihin 

Koirakaverin kanssa reissuun?

Hämeenlinna on koirien ja koiraihmisten lomasuosikki, eikä pelkästään upeiden luontokohteidensa vuoksi. Kokosimme parhaat vinkit koiran kanssa Hämeenlinnaan matkaaville!

Tsekkaa Hämeenlinnan koirakuviot 

Kävelykierrokselle

Tutustu Hämeenlinnaan kävelykierroksilla! Kanta-Hämeen oppaat järjestävät kävelykierroksia monista eri teemoista, kuten esim. Irwin Goodmanin ja Vexi Salmen nuoruusvuodet.

Opastetut kävelykierrokset Hämeenlinnassa 

HÄMEENLINNA - IHAN LÄHELLÄ

Hämeenlinna sijaitsee vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta, joten meillä ehdit viettämään myös useamman loman saman kesän aikana!

Aina ajankohtaiset vinkit Hämeenlinnaan!

visithämeenlinna.fi etusivulle