Kaupunki järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa, johon voivat osallistua ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat sekä erityisopetukseen otetut oppilaat.

Lähtökohtaisesti toimintaa järjestetään kaikkina koulupäivinä klo 7-17 välisenä aikana jokaisessa koulussa/toimipaikassa, joissa vähintään seitsemän lasta osallistuu vakinaisesti toimintaan. Yleisimmin toimintaa järjestetään lapsen koulutyön päätyttyä klo 11-17 välisenä aikana.

Aamulla ennen koulun alkua toimintaa järjestetään, jos saman koulun/toimipaikan oppilaista vähintään seitsemän lasta osallistuu toimintaan vakinaisesti.

Haku

Lukuvuoden 2017-2018 aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisen ohje  ja hakulomake

Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea vielä myös koulutyön alettuakin hakemuksen täyttämällä ja lähettämällä. Mukaan otetaan, mikäli ryhmissä on tilaa. 

Hakemukset palautetaan osoitteella:

Hämeenlinnan kaupunki
Sivistyksen ja hyvinvoinnin palveluohjaus
Raatihuoneenkatu 9
13100 Hämeenlinna
Kuoreen merkintä "AP/IP, Sari Oksanen"

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu enintään neljän tunnin päivittäisestä osallistumisesta on 100e/kk. Yli neljä tuntia kestävä osallistuminen maksaa 120e/kk. Lapsille tarjottava välipala sisältyy osallistumismaksuun.

Jos lapsi etukäteen ilmoittaen osallistuu toimintaan enintään 10 päivänä kuukaudessa, osallistumismaksu on puolet koko kuukauden hinnasta. 

Toimintaa järjestävät

  • Hämeenlinnan kaupunki
  • Hämeenlinna-Vanajan seurakunta
  • Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys
  • Lasten Liikunnan Tuki
  • Tavastsvenska Föräldraföreningen

Toiminnan toteuttajat toimipaikoittain yhteystietoineen (pdf)

Toiminnan toteuttajat lähettävät hakijoille toiminnastaan oman tiedotteensa ennen koulutyön alkua. Heidän kanssaan voitte neuvotella osallistumisen yksityiskohdista.

1.6.2017 alkaen aamu- ja iltapäivätoimintaan liittyvät tiedustelut Kastellista tai palvelunumerosta 03-621 4880.

15.9.2015 Lasten ja nuorten lautakunnassa päivitetty toimintasuunnitelma (pdf)
 

Viimeksi muokattu: 25.10.2017