Kaupunki järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa, johon voivat osallistua ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat sekä erityisopetukseen otetut oppilaat.

Lähtökohtaisesti toimintaa järjestetään kaikkina koulupäivinä klo 7-17 välisenä aikana jokaisessa koulussa/toimipaikassa, joissa vähintään seitsemän lasta osallistuu vakinaisesti toimintaan. Yleisimmin toimintaa järjestetään lapsen koulutyön päätyttyä klo 11-17 välisenä aikana.

Aamulla ennen koulun alkua toimintaa järjestetään, jos saman koulun/toimipaikan oppilaista vähintään seitsemän lasta osallistuu toimintaan vakinaisesti.

Haku

Tulevan lukuvuoden 2017-2018 aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisen ohje  ja hakulomakeEnnen juhannusta hakeneiden päätöstiedote on lähetetty koteihin viikolla 25.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea vielä myös kesän aikana ja koulutyön alettuakin hakemuksen täyttämällä ja lähettämällä. Mukaan otetaan, mikäli ryhmissä on tilaa. Kesän aikana tulleet hakemukset käsitellään elokuun alussa ja kirjeet toimitetaan koteihin ennen koulujen alkua.

Hakemukset palautetaan osoitteella:

Hämeenlinnan kaupunki
Sivistyksen ja hyvinvoinnin palveluohjaus
Raatihuoneenkatu 9
13100 Hämeenlinna
Kuoreen merkintä "AP/IP, Sari Oksanen"

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu enintään neljän tunnin päivittäisestä osallistumisesta on 100e/kk. Yli neljä tuntia kestävä osallistuminen maksaa 120e/kk. Lapsille tarjottava välipala sisältyy osallistumismaksuun.

Jos lapsi etukäteen ilmoittaen osallistuu toimintaan enintään 10 päivänä kuukaudessa, osallistumismaksu on puolet koko kuukauden hinnasta. 

Toimintaa järjestävät

  • Hämeenlinnan kaupunki
  • Hämeenlinna-Vanajan seurakunta
  • Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys
  • Lasten Liikunnan Tuki
  • Tavastsvenska Föräldraföreningen

Toiminnan toteuttajat toimipaikoittain yhteystietoineen (pdf)

Toiminnan toteuttajat lähettävät hakijoille toiminnastaan oman tiedotteensa ennen koulutyön alkua. Heidän kanssaan voitte neuvotella osallistumisen yksityiskohdista.

1.6.2017 alkaen aamu- ja iltapäivätoimintaan liittyvät tiedustelut Kastellista tai palvelunumerosta 03-621 4880.

15.9.2015 Lasten ja nuorten lautakunnassa päivitetty toimintasuunnitelma (pdf)
 

Viimeksi muokattu: 3.7.2017